Ons team

Marleen van ’t Hof

Sinds 2008 woon ik in Nieuwerkerk. Ik ben getrouwd met Mike van ’t Hof en samen hebben wij twee zonen en twee dochters. Ik ben werkzaam in de psychiatrie.

Monique Verrijzer

Ik heb een man en twee kinderen van 16 en 19 jaar. Ik werk als ambulance verpleegkundige op de ambulancedienst van 112 in Zierikzee en als triagiste op de huisartsenpost in Zierikzee.

Juana van de Maale

Ik ben 40 jaar en woon al heel lang op het dorp. Ben getrouwd met Izak en moeder van een leuke dochter. Ik werk in het ziekenhuis. Als hobby doe ik graag leuke dingen en help ik graag andere mensen.

Mathilde Schoenaker

Ben 28 jaar en moeder van 2 leuke jongens. Ik sta voor mezelf als kapster.

Elfriede Wandel

Ik woon al heel wat jaartjes in Nieuwerkerk. Altijd als verpleegkundige gewerkt en geniet nu van mijn pensioen

Lennard Koster

Ik ben 31 en getrouwd met Monique. Samen hebben we 3 kids, Pierre 12, Fenna 9 & Yasmine 7.  Ik ben werkzaam bij D.L.G beter bekend als Visbeen transport te Nieuwe-tonge. Met als functie Wagenparkbeheer. Samen met m’n kids spendeer ik een aantal uur per week op de matten om Braziliaans Jiu-jitsu te beoefenen.

Iris Lievense

Ik ben 21 jaar en ik ben de vormgever en webmaster van de Oranjevereniging.